💚 De Hamster Heuvel | Hamsterscaping

💚 De Hamster Heuvel | Hamsterscaping
Deze keer heb ik iets heel anders gemaakt. Je zou het bijna een budget inrichting kunnen noemen want het is vrij kaal en simpel ingericht, maar er zit toch een achterliggende gedachten achter 😉

Hamstertjes vinden het leuk om zich te verstoppen, maar soms kunnen verblijven te veel obstakels bevatten en dat is ook niet altijd even prettig voor de dieren, daarom is het leuk om af te wisselen! De ene keer een heuze circus in de kooi en de andere keer rustig.

De rustige inrichting geeft de dieren de ruimte om vrij rond te lopen en het verblijf op een hele andere manier te verkennen en dat is ook erg leuk voor ze. Ik ben benieuwd of de kleine de berg in gaat en er gangen in gaat maken? We zullen zien. Ik zal ook updates op insta plaatsen 😉
🗯 Vergeet niet een duimpje achter te laten als je de video leuk vond!
🗯 Abonneer en blijf op de hoogte van nieuwe filmpjes!

↝ WEBSITE: https://www.derussischedwerghamster.nl
↝ HAMSTERFORUM: http://www.hammiehamsterforum.nl/
↝ FACEBOOK: https://www.facebook.com/derussischedwerghamster/
↝ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/marikasknaagdierwereld/

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🐹 SAMEN HOUDEN?
In mijn video’s zie je vaak dat hamsters samen gehouden worden, hoe kan dat? De meeste hamstersoorten kunnen niet samen gehouden worden, omdat ze dan ruzie krijgen. Toch hou ik ze wel samen, omdat ik de dieren in man/vrouw koppels hou en dat kan soms wel.

Russische Dwerghamsters samen houden?
♀ + ♀ = ✘
♂ +♂ = ✘
♀ + ♂ = ✔
Russische Dwerghamsters leven het liefste alleen. Dieren van hetzelfde geslacht, dus bijvoorbeeld twee mannetjes of twee vrouwtjes zullen hevige ruzie met elkaar krijgen. Een mannetje en een vrouwtje kan in de meeste gevallen wel samen, maar ook hier kan ruzie ontstaan en zullen de dieren regelmatig nestjes krijgen.

Campbelli Dwerghamsters samen houden?
♀ + ♀ = ✔
♂ +♂ = ✔
♀ + ♂ = ✔
Campbelli’s leven in het wild in groepjes en kunnen dus onder bepaalde omstandigheden samen gehouden worden. Het is belangrijk om te weten dat ook bij Campbelli’s de kans bestaat dat ze ruzie krijgen. Als je kiest voor het houden van Cambpelli’s laat je dan goed informeren door de fokker van de dieren.

Roborovski Dwerghamsters
♀ + ♀ = ✔
♂ +♂ = ✔
♀ + ♂ = ✔
Zijn sociale dieren die onder bepaalde omstandigheden samen gehouden kunnen worden, maar ook hier bestaat er altijd een kans dat het niet klikt tussen de dieren en dat ze ruzie krijgen. Kies je voor het houden van Roborovski Dwerghamsters laat je dan goed adviseren door de fokker.

Chinese Dwerghamster
♀ + ♀ = ✘
♂ +♂ = ✘
♀ + ♂ = ✘
Deze dwerghamsters kunnen niet samen gehouden worden. Ze komen in het wild alleen bij elkaar om te paren en leven verder alleen.

Syrische Hamster
♀ + ♀ = ✘
♂ +♂ = ✘
♀ + ♂ = ✘
Deze hamstersoort leeft alleen in het wild en kan dus niet met meerdere gehouden worden. De dieren komen alleen bij elkaar om te paren en leven verder alleen.

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

👩🏻‍⚕️ GEZONDHEID VRAGEN 🚑
Is er iets aan de hand met je hamster, raadpleeg dan altijd een dierenarts. Het kan soms langer duren voordat ik antwoord kan geven op een vraag en je dier kan deze tijd misschien niet meer hebben.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🎶 credits go to Joakim Karud
ᕗ http://www.joakimkarud.com/
ᕗ https://soundcloud.com/joakimkarud
ᕗ https://twitter.com/JoakimKarud

🎶 Credits go to By Ikson
ᕗ Spotify: https://goo.gl/GSvyMN
ᕗ Soundcloud: https://soundcloud.com/ikson
ᕗ iTunes: https://open.spotify.com/artist/0oaw4MsauBh5lIEBWqhi1r?si=Q8HckSHdTfSBIoVqnO

🎶 Credits go to By A Himitsu
Adventures by A Himitsu https://www.youtube.com/channel/UCgFwu-j5-xNJml2FtTrrB3A Creative Commons — Attribution 3.0 Unported— CC BY 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/ Music released by Argofox https://youtu.be/8BXNwnxaVQE Music provided by Audio Library https://youtu.be/MkNeIUgNPQ8

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です